تنها انسان مدفون در ماه!/ عکس


تعداد انگشت شماری از مردم واقعاً افتخار قدم گذاشتن بر روی ماهواره طبیعی زمین را داشته‌اند و در حال حاضر، تنها یک نفر ر یک جسم نجومی که به دور زمین می چرخد ​​”دفن” شده است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نام فردی که بر ماه آرام گرفته‌است، یوجین شومیکر، اخترژئولوژیست است که از دهه ۱۹۶۰ با ناسا کار می‌کرد.

او به عنوان یک زمین شناس، همیشه مجذوب فضا و ایده استعمار انسان‌ها بر ماهواره طبیعی زمین بود. یوجین همچنین در دنیای زمین شناسی تحصیل کرد و اینجاست که او از هر دو علایق عالی خود برای تحقیق در مورد ماه و آماده کردن فضانوردان برای نوع خاک/سنگی که روی آن فرود می آیند استفاده کرد.

او همچنین در ایالات متحده بسیار مشهور بود نه تنها به دلیل مطالعات فشرده خود، بلکه به دلیل تأسیس برنامه مطالعات باستان شناسی در ایالات متحده در دهه ۱۹۶۰٫ تمام دانش او عنصر بسیار ارزشمندی در موفقیت ماموریت های آپولو و سایر پروژه های ناسا بود. در واقع، منشأ چیزی که اکنون به عنوان دهانه شهابی در آریزونا شناخته می شود، قبل از دکترای او نامشخص بود. پایان نامه موضوع را حل کرد. این همان دهانه ای بود که بیشتر فضانوردانی که در ماموریت های آپولو شرکت کردند در آن آموزش دیدند زیرا کاملاً شبیه زمین روی ماه بود.

تنها انسان مدفون در ماه!/ عکس

هر چه فضانوردان زمینی را که قرار بود با آن روبرو شوند بهتر درک می کردند، بهتر می توانستند برای آنچه در پیش است آماده شوند. رسیدن به ماه تنها نیمی از ماموریت بود. همانطور که قبلا ذکر شد، رویای طولانی یوجین از زمانی که برای اولین بار به نجوم نزدیک شد، رفتن به ماه بود تا دنیای زیبای ما را از منظری متفاوت ببیند. با این حال، تمرکز او روی کار خودش بود، او می دانست که به عنوان یک ستاره شناس و زمین شناس بیشتر از یک فضانورد ارزشمند است.

متأسفانه، به دلیل یک تصادف رانندگی که در ۱۸ جولای ۱۹۹۷ اتفاق افتاد، زندگی او کوتاه شد. با این حال، این سفر نهایی یوجین نبود. یکی از همکاران نزدیکش این ایده را داشت که در واقع جسد او را به ماه بفرستد زیرا می دانست این رویای همیشگی او بود. ناسا فکر کرد که این ایده بسیار خوبی برای نشان دادن قدردانی خود از کار او در طول سال ها بود. جسد او سوزانده شد زیرا انتقال خاکستر او بسیار آسان تر از انتقال جسد او بود.

خاکستر او بر روی Lunar Prospector بارگیری شد، موشکی که در ۶ ژانویه ۱۹۹۸ با هدف رسیدن به قطب جنوبی ماه پرتاب شد.

منبع: historyofyesterday

۲۲۷۲۲۷


منبع: https://www.khabaronline.ir/news/1834174/%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *