روت کردن دستگاه اندرویدی: مزایا و معایب

بسیاری از دستگاه های اندرویدی برخی سفارشی سازی ها را ارائه می دهند، اگرچه پارامترهای دقیق متفاوت است. به عنوان مثال، سامسونگ چندین گزینه داخلی مانند انتخاب رنگ و فونت برای عناصر UI خاص ارائه می دهد. این تنظیمات را می‌توان با استفاده از ابزارهایی مانند Good Lock (که در فروشگاه گلکسی یافت می‌شود و فقط برای برخی از مدل‌های سامسونگ موجود است) و برنامه‌های مرتبط به آن تغییر داد. ممکن است تولیدکنندگان دیگر گزینه های زیادی به شما ندهند، اما با یک دستگاه روت شده، می توانید برنامه های قالب بندی و سایر ابزارهای سفارشی سازی را نصب کنید تا تقریباً همه چیز را در رابط کاربری اندروید تغییر دهید.

یکی دیگر از دلایل محبوب برای روت کردن، حذف bloatware است – برنامه‌های داخلی که فقط می‌توانید در بهترین حالت آن‌ها را غیرفعال کنید (و حتی گاهی اوقات نه). یک تلفن روت شده به شما امکان می دهد اساساً هر برنامه ای را که می خواهید حذف کنید. علاوه بر این، می توانید هر برنامه ای را که دوست دارید نصب کنید. حتی برنامه های جانبی دارای محدودیت هایی هستند، به خصوص در جدیدترین نسخه های اندروید، اما در دستگاه های روت شده، می توانید هر چیزی را که می خواهید نصب کنید.

حتی ممکن است رام های سفارشی اندروید را برای دستگاه خاص خود پیدا کنید که آن را سریعتر یا قدرتمندتر کند. گاهی اوقات هر دو. همچنین می‌توانید نسخه پشتیبان کامل سیستم‌عامل (که کلونینگ نیز نامیده می‌شود) را روی یک دستگاه روت شده دریافت کنید، چیزی که خود اندروید هنوز ارائه نمی‌کند – برخی تنظیمات و فایل‌ها به دلیل محدودیت‌های سیستم‌عامل یا برنامه‌ها به سادگی قابل انتقال نیستند.


منبع: https://www.slashgear.com/1445792/pros-cons-rooting-android-device/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *