فیلم فضایی نشان می‌دهد که جسم به مشتری می‌خورد و منفجر می‌شود

سیاره مشتری یک جاروبرقی کیهانی است.

مشتری با توجه به دور خود – این غول گازی جرمی معادل ۳۱۸ زمین دارد – می تواند اجرام زیادی را به مدار خود بکشد (اگرچه می تواند برخی از آنها را به سمت خود پرتاب کند. همسایگی زمین، هم). ستاره شناسان مشاهده کرده اند سیارک ها یا دنباله‌دارهای بزرگ و کوچک بر جو چرخان مشتری در سال‌های اخیر تأثیر می‌گذارند، از جمله جسمی به عرض چند ده متر که همین اوت امسال در ابرهای این غول گازی منفجر شد.

حالا، دوباره اتفاق افتاده است.

در ۱۵ نوامبر، یک ستاره شناس آماتور ژاپنی یک فلش کوتاه مدت را در مشتری مشاهده کرد – نشانه ای از برخورد.

هیدی بی. هامل، ستاره شناس سیاره ای در ۱۶ نوامبر در سایت رسانه اجتماعی ایکس که قبلا توییتر نامیده می شد، نوشت: “دیشب تاثیر دیگری بر مشتری بود.” آنقدر کوچک است که نمی‌توان مکان تاثیرگذاری را مانند آنچه در سال‌های ۱۹۹۴ و ۲۰۰۹ دیدیم باقی گذاشت.”

هامل به برخوردهای اجسام بسیار بزرگتر مانند از اشاره می کند دنباله دار شومیکر-لوی ۹ در سال ۱۹۹۴٫ لکه های تیره ای بر روی سطح جووین بر جای گذاشت، از جمله یکی از آنها قطر از زمین. این صخره فضایی بیش از حد به مشتری منحرف شد و توسط گرانش شدید Jovian از هم جدا شد و قطعاتی به عرض نیم مایل ایجاد کرد.

تأثیر بسیار کوچکتر و اخیر را می توان در زیر مشاهده کرد. شی – یا تکه های الف دنباله دار یا شاید یک سیارک – به مولکول های جو مشتری ضربه زده و به سرعت باعث اصطکاک و گرم شدن می شود. سپس، منفجر می شود.

“این تقریباً یک گلوله آتشین است.”

پیتر ورش، ستاره شناس در مرکز اخترفیزیک هاروارد و اسمیتسونیان، یک گروه تحقیقاتی مشترک بین رصدخانه اخترفیزیک اسمیتسونیان و رصدخانه کالج هاروارد، در ماه آگوست هنگام تشریح یک رویداد برخورد مشابه جووین به Mashable گفت: «این تقریباً یک توپ آتشین است.

برخوردها بخش طبیعی ما هستند منظومه شمسیو فضا بطور کلی. چرا میلیاردها سال پیش، اجسام با هم برخورد کردند و به هم چسبیدند سیارات را تشکیل دادند.

بیشتر می خواهید علوم پایه و اخبار فنی مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود؟ ثبت نام برای خبرنامه سرعت نور Mashable امروز.

اجسام به زمین برخورد می کنندنیز، هر چند در مقیاس کمتر. هر روز حدود ۱۰۰ تن گرد و غبار و ذرات به اندازه ماسه در جو زمین می ریزند و به سرعت می سوزند. هر سال، به طور متوسط، یک “سیارک به اندازه یک خودرو” در آسمان ما سقوط می کند و منفجر می شود. ناسا توضیح می دهد. برخورد اجسامی با قطر حدود ۴۶۰ فوت هر ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ سال اتفاق می افتد. تاثیر “قاتل دایناسور”. از یک سنگ شاید نیم مایل عرض یا بزرگتر در مقیاس های زمانی ۱۰۰ میلیون ساله اتفاق می افتد.

اما در آینده، وقتی یک سنگ عظیم برمی گردد، دانشمندان امیدوارند که آن را منحرف کنند.

موضوعات
ناسا


منبع: https://mashable.com/article/jupiter-asteroid-impact-footage

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *