در پاسخ به نگرانیهای فزاینده و اعتراض عمومی پیرامون مجموعهای از ویدیوهای دیپفیک که در رسانههای اجتماعی دست به دست میشوند، وزیر امور الکترونیک و فناوری اطلاعات راجیو چاندراسخار امروز اعلام کرد که دولت مرکزی قصد دارد یک مقام را برای رسیدگی به این موضوع منصوب کند.
پس از گفتگو با نمایندگان شرکتهای رسانههای اجتماعی، وزیر فاش کرد که یک افسر منتخب قانون هفت وظیفه دارد تا علیه انتشار محتوای دیپفیک اقدام کند.
#تماشا کردن | در مورد موضوع Deep Fake، MoS Electronics & Technology Rajeev Chandrasekhar می گوید: “امروز ما یک جلسه بسیار طولانی با همه بازیگران مهم اینترنت، واسطه های اینترنتی داشتیم. و ما موضوع Deep Fakes را با آنها مطرح کردیم… به آنها یادآوری کرد که … pic.twitter.com/m8UHlVwXRI
— ANI (@ANI) 24 نوامبر ۲۰۲۳
وزیر چاندراسخار گفت: “امروز ما یک جلسه بسیار طولانی با همه بازیگران مهم اینترنت، یعنی واسطه های اینترنتی داشتیم. و موضوع دیپ فیک ها را با آنها در میان گذاشتیم. من این را از اکتبر ۲۰۲۲ به آنها یادآوری کردم، دولت این کشور هند آنها را نسبت به تهدید اطلاعات نادرست و دروغهای عمیق که بخشی از اطلاعات نادرست است، آگاه کرده است.»
وی افزود: «واسطهها امروز همگی توافق کردند که قوانین فعلی فناوری اطلاعات تحت قانون فناوری اطلاعات، الزامات انطباق کافی را از سوی آنها برای مقابله با Deep Fake فراهم میکند، حتی در شرایطی که ما در مورد مقررات آتی و قانون آینده صحبت میکنیم، که قطعاً با توجه به این موضوع الزامی است. قانون فناوری اطلاعات ما ۲۳ ساله است. مجدداً به آنها تأکید شد که آنها موافقت کردند که قانون فعلی و قانون فعلی و قوانین فعلی الزامات انطباق را توسط پلتفرمهای اطلاعات نادرست، اطلاعات نادرست آشکار و دروغهای عمیق ارائه میکنند. این مورد مورد موافقت پلتفرم ها قرار گرفته است.
چاندراسخار تاکید کرد که به پلتفرم های رسانه های اجتماعی مهلتی هفت روزه داده شده است تا شرایط استفاده خود را با قوانین موجود فناوری اطلاعات مطابقت دهند. علاوه بر این، وی اظهار داشت که دولت به شهروندان در ارائه گزارش های اولیه اطلاعات (FIR) علیه شرکت های رسانه های اجتماعی کمک خواهد کرد.
وی افزود: “تا جایی که به آسیبها مربوط میشود، که شامل Deep Fakes و همچنین شامل CSAM (مواد آزار جنسی کودکان) میشود، همچنین شامل دستههای مختلف دیگری از محتوا است که در اینترنت هند ممنوع است.
وزیر با تاکید بر جدی بودن موضوع، توضیح داد که FIRها علیه واسطه ها ثبت خواهند شد. اگر این واسطهها جزئیات منشأ محتوا را فاش کنند، اقدامات قانونی علیه نهادهایی که مسئول ارسال مطالب دیپفیک هستند انجام میشود.
در اوایل این ماه، وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات توصیهای به پلتفرمهای رسانههای اجتماعی صادر کرد که در آن مفاد قانونی و مجازاتهای احتمالی مرتبط با ایجاد و انتشار دیپفیکها را برجسته کرد. چاندراسخار اظهار داشت که پلتفرمهای آنلاین “تعهد قانونی” دارند که به سرعت اطلاعات نادرست را ظرف ۳۶ ساعت پس از گزارش حذف کنند و دسترسی به چنین محتوایی را طبق قوانین IT 2021 غیرفعال کنند.
وزیر در پایان بر تعهد دولت به تضمین امنیت و اعتماد شهروندان هندی در فضای دیجیتال تاکید کرد. قابل ذکر است، دولت مرکزی اعلام کرده است که ایجاد و انتشار دیپفیکها میتواند منجر به مجازات قابلتوجهی از جمله جریمه ۱ لک و سه سال زندان شود.
(با نظر آژانس ها)
منبع: https://www.firstpost.com/tech/india-to-appoint-deepfake-watchdog-as-sm-platforms-govt-to-align-policy-in-7-days-13426572.html