چگونه هکرها با ۲۴ دلار اضافی در حال ربودن انتخابات ۲۰۲۴ بنگلادش هستند

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، سیاستگذاران در سراسر جهان در مورد سوء استفاده احتمالی از اطلاعات نادرست تولید شده توسط هوش مصنوعی برای دستکاری رأی دهندگان و تشدید اختلافات در آستانه انتخابات مهم در سال ۲۰۲۴ ابراز نگرانی می کنند.

کانون این نگرانی در بنگلادش، کشوری متشکل از ۱۷ کرور نفر که برای انتخابات ژانویه ۲۰۲۴ حرکت می‌کنند، محقق شده است. مبارزات انتخاباتی تاکنون با جنگ قدرت بین شیخ حسینه، نخست‌وزیر فعلی و رقبای او مشخص شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که هر دو رسانه‌های خبری حامی دولت و مخالفان در بنگلادش اطلاعات نادرست تولید شده توسط هوش مصنوعی را تبلیغ می‌کنند، به‌ویژه دیپ‌فیک‌هایی که با استفاده از ابزارهای مقرون‌به‌صرفه ارائه‌شده توسط استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی مستقر در ایالات متحده و اسرائیل ساخته شده‌اند.

این روند بر چالش‌های کنترل استفاده از چنین ابزارهایی در بازارهای کوچک‌تر تأکید می‌کند که ممکن است توسط شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی نادیده گرفته شود.

گزارش فایننشال تایمز به نقل از معراج احمد چاودوری، مدیر عامل شرکت تحقیقات رسانه ای دیجیتالی راست مستقر در بنگلادش، گفت که در حالی که اطلاعات نادرست تولید شده توسط هوش مصنوعی در حال حاضر در مرحله آزمایشی است، استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی امکان تولید و انتشار انبوه اطلاعات نادرست را فراهم می کند. . و تهدید قابل توجهی است.

فایننشال تایمز به مواردی اشاره می‌کند که در آن دیپ‌فیک‌های با انگیزه سیاسی یا ویدئوهای جعلی، که اغلب به شکل کلیپ‌های خبری هستند، با استفاده از ابزارهایی مانند HeyGen، یک تولیدکننده ویدیوی هوش مصنوعی مستقر در لس‌آنجلس، ایجاد می‌شوند. این ابزار کاربران را قادر می سازد تا با کمتر از ۲۴ دلار در ماه کلیپ هایی با آواتارهای هوش مصنوعی تولید کنند.

این اطلاعات نادرست جو سیاسی از قبل متشنج در بنگلادش را در آستانه انتخابات آتی تشدید می کند.

علیرغم درخواست‌ها برای اقدام، پلتفرم‌های فناوری هنگام مواجهه با ماهیت جعلی این ویدیوها بی‌تفاوتی نشان داده‌اند.

چالش اصلی در شناسایی چنین اطلاعات نادرستی نیز در فقدان ابزارهای قابل اعتماد تشخیص هوش مصنوعی، به ویژه برای محتوای غیر انگلیسی زبان نهفته است.

سبحاناز رشید دیا، بنیانگذار مؤسسه Tech Global و مدیر سابق متا، خاطرنشان کرد که راه‌حل‌های ارائه شده توسط پلتفرم‌های فناوری بزرگ، که عمدتاً بر تنظیم هوش مصنوعی در تبلیغات سیاسی متمرکز شده‌اند، ممکن است در کشورهایی مانند بنگلادش، جایی که تبلیغات نقش کمتری در سیاست دارند، کارایی محدودی داشته باشد. ارتباط او تاکید کرد که فقدان مقررات و اجرای انتخابی از سوی پلتفرم‌ها و مقامات، مشکل را تشدید می‌کند.

دیا همچنین تهدید بزرگتری را برجسته کرد: امکان استفاده سیاستمداران از پتانسیل صرفاً دیپ فیک برای بی اعتبار کردن اطلاعات.

سهولتی که یک سیاستمدار می‌تواند ادعا کند یک قطعه واقعی در صورتی که اخبار عمیق جعلی هستند یا ادعا کنند “این توسط هوش مصنوعی تولید شده است” هر زمان که از آنها سوال شود، لایه‌ای از سردرگمی را اضافه می‌کند و توانایی افراد را در تشخیص حقیقت از دروغ به چالش می‌کشد. از آنجایی که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، به ویژه در جنوب جهانی، به سلاح تبدیل می شود، چالش در پرداختن به اینکه چگونه اعتماد عمومی به اطلاعات را از بین می برد، نهفته است.

(با ورودی های نمایندگی ها)


منبع: https://www.firstpost.com/tech/how-hackers-with-24-to-spare-are-hijacking-bangladeshs-2024-election-13503632.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *