چین سریع ترین اینترنت جهان را با لینک ۱٫۲ ترابیت بر ثانیه راه اندازی کرد که می تواند ۱۵۰ فیلم ۴K در ثانیه ارسال کند.

در یک توسعه فناوری احتمالاً نوآورانه، چین ادعا می کند که سریع ترین اینترنت جهان را توسعه داده است و با معرفی اولین سرویس اینترنت فیبر نسل بعدی جهان که سرعتی ۱۰ برابر نزدیک ترین رقبای خود، ایالات متحده و کره جنوبی دارد، از انتظارات جهانی فراتر رفته است. . .

این شبکه ستون فقرات جدید که بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر کابل فیبر نوری را در بر می گیرد، ظرفیت انتقال داده ها با سرعت حیرت آور ۱٫۲ ترابیت (۱۲۰۰ گیگابیت) در ثانیه را دارد. این مسیر پکن در شمال، ووهان در مرکز چین و گوانگژو در استان جنوبی گوانگدونگ را به هم متصل می کند.

با این سرعت، شبکه قادر خواهد بود ۱۵۰ فیلم ۴K را در کمتر از یک ثانیه ارسال کند. علاوه بر این، می تواند تمام کتابخانه محتوای جهانی نتفلیکس را در کمتر از نیم ساعت ارسال کند.

این شبکه که در ماه ژوئیه فعال شد و به طور رسمی در روز دوشنبه راه اندازی شد، از تمام تست های عملیاتی پیشی گرفت و با اطمینان انجام شد و نقطه عطف قابل توجهی را رقم زد. همکاری پشت این دستاورد شامل دانشگاه Tsinghua، China Mobile، Huawei Technologies و Cernet Corporation بود.

این دستاورد پیش‌بینی‌های صنعت را نادیده می‌گیرد، زیرا کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند تا حدود سال ۲۰۲۵ شبکه‌های فوق‌سرعت ۱ ترابیت بر ثانیه ظهور کنند. اکثر شبکه‌های اصلی اینترنت در جهان در حال حاضر با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه کار می‌کنند، در حالی که ایالات متحده اخیراً انتقال به آن را تکمیل کرده است. نسل پنجم اینترنت ۲ با سرعت ۴۰۰ گیگابیت در ثانیه.

برای روشن بودن، چین ادعا نمی‌کند که سریع‌ترین سرعت انتقال داده را دارد – سریع‌ترین انتقال داده با بیش از ۳۰۰ ترابایت در ثانیه، زمانی که چند دانشمند و محقق ژاپنی یک شبکه اینترانت را در محوطه دانشگاه راه‌اندازی کردند، اتفاق افتاد. فایل های به اشتراک گذاشته شده در سراسر شبکه

اتصال پکن-ووهان-گوانگژو بخشی از پروژه جاه طلبانه زیرساخت فناوری اینترنت آینده چین (FITI)، یک ابتکار یک دهه و آخرین تکرار شبکه ملی آموزش و تحقیقات چین (Cernet) است.

رهبر پروژه FITI وو جیان پینگ از آکادمی مهندسی چین تاکید کرد که خط فوق سریع نه تنها با موفقیت کار کرد بلکه چین را به فناوری پیشرفته مورد نیاز برای ساخت اینترنت حتی سریعتر مجهز کرد.

معاون فناوری هوآوی، وانگ لی، در کنفرانس مطبوعاتی در دانشگاه Tsinghua، بر توانایی شبکه برای انتقال داده معادل ۱۵۰ فیلم با کیفیت بالا تنها در یک ثانیه تاکید کرد.

Xu Mingwei از دانشگاه Tsinghua در مقایسه ستون فقرات اینترنت جدید با یک مسیر قطار فوق سریع توضیح داد که این جایگزین نیاز به ۱۰ مسیر معمولی برای حمل همان مقدار داده است و در نتیجه سیستمی مقرون به صرفه و قابل مدیریت ایجاد می کند.

این شبکه های ستون فقرات نقش مهمی در آموزش و تحقیقات ملی ایفا می کنند و تقاضای رو به رشد برای انتقال داده از برنامه هایی مانند وسایل نقلیه الکتریکی متصل و معادن با استفاده از فناوری ۵G صنعتی را تامین می کنند.

پروژه FITI، که در سال ۲۰۱۳ آغاز شد و توسط دولت، توسط وزارت آموزش و پرورش مدیریت می‌شود، و شامل ۴۰ دانشگاه دیگر می‌شود، بر تعهد چین به کاهش اتکای خود به ایالات متحده و ژاپن برای روترها و سایر اجزای فناوری اینترنت تأکید می‌کند.

قابل ذکر است که تمام نرم افزارها و سخت افزارهای این سیستم در داخل کشور تولید می شوند و پیشرفت هایی را در مسیریاب ها، سوئیچ ها و اتصالات فیبر نوری به دست آمده توسط تیم تحقیقاتی فنی که روتر فوق سریع خود را با قابلیت مدیریت حجم داده های بی سابقه توسعه داده اند، نشان می دهد.

(با نظر آژانس ها)


منبع: https://www.firstpost.com/world/china-launches-worlds-fastest-internet-with-1-2-terabit-per-second-link-two-years-before-industry-forecasts-13388942.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *