شرکت چینی «گلکسی اسپیس» در حال توسعه ماهوارههایی با صفحات خورشیدی تاشو است که اتصال تلفنهای همراه به ماهوارههای ارائه دهنده اینترنت را بهبود میبخشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، در ماه ژوئن گزارش شد که چین، با کمک شرکت سازنده ماهواره خصوصی در پکن به نام «گلکسی اسپیس»(GalaxySpace)، اولین صورت فلکی در مدار پایین زمین را توسعه داده و به یک نقطه عطف مهم دست یافته و همچنین استارلینک شرکت خصوصی اسپیسایکس را به چالش کشیده است.
اکنون چاینا دیلی گزارش داده است که گلکسیاسپیس در حال توسعه نوع جدیدی از ماهوارههای بشقابیشکل است که به اپراتورها اجازه میدهد تا برای ارائه خدمات اینترنتی بهتر، ارتباط مستقیمی بین تلفنهای همراه و چنین فضاپیماهایی برقرار کنند.
ماهواره ارتباطی نسل جدید
چاینا دیلی با تشریح ظاهر این نسل جدید از ماهوارههای ارتباطی گفت که آنها شبیه به یک جعبه مسطح روی زمین خواهند بود. علاوه بر این، این سیستم، صفحات خورشیدی متصل به ماهواره را هنگامی که در مدار قرار میگیرد، فعال و آشکار میکند.
ژو مینگ(Xu Ming)، بنیانگذار و رئیس گلکسی اسپیس، خاطرنشان کرد که این ماهوارهها همچنین دارای آنتنهای آرایه فازی خواهند بود.
هفته گذشته او فاش کرد که مهندسان یک فناوری پیشرفته و متمایز را توسعه دادهاند. این فناوری باز شدن پنلهای خورشیدی را در جهات مختلف تسهیل میکند که جنبهای حیاتی برای ماهوارههاست.
آنها همچنین در حال کار بر روی قرار دادن واحدهای انرژی خورشیدی و آنتنهای آرایه فازی بر روی صفحات خورشیدی نازک و تاشو و بهینهسازی قابلیتهای انتقال سیگنال برای خدمات اینترنت پهن باند از طریق اتصال مستقیم بین تلفنهای همراه کاربران و شبکه ماهوارهای هستند.
پشتیبانی از خدمات بیشمار
مینگ اظهار داشت: اینگونه ماهوارهها دارای مناطق وسیعی از واحدهای انرژی خورشیدی و آنتنهای آرایه فازی و سیستم مبتنی بر فضا خواهند بود که به این معنی است که دارای قابلیت انتقال سیگنال بسیار قوی هستند.
در اوایل ماه ژوئیه، گلکسی اسپیس ماهواره Lingxi ۰۳ را پرتاب کرد که اولین ماهواره با آرایه خورشیدی منعطف بود.
با ماهواره جدید، این شرکت قصد دارد خدمات اینترنتی را با توسعه ارتباطات مستقیم بین دستگاههای کاربر و سیستمهای ارتباطی مبتنی بر فضا، بهبود قابلیتهای انتقال سیگنال و کاوش در فناوریهای ماهوارهای نسل بعدی افزایش دهد.
چین اهداف بلندپروازانهای از راه اندازی یک صورت فلکی ۱۳ هزار ماهوارهای در مدار پایین زمین دارد که میتواند برای ارائه خدمات اینترنتی در سایر کشورها مورد استفاده قرار گیرد و برنامههای اپراتورهای ماهوارهای بینالمللی را خدشهدار کند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402090704879/%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D9%86