وقتی علم با هنر گره می‌خورد


برای برخی از افراد، یک الماس طبیعی که طی میلیاردها سال شکل گرفته، نشان دهنده نهایت تجمل است اما یک طراح بریتانیایی برنده جایزه، ارزش بیشتری در جواهراتی می‌بیند که با استفاده از سنگ‌های قیمتی رشد یافته در آزمایشگاه و فلز قوطی‌های بازیافتی ساخته شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، آنابلا چان(Anabela Chan) که سازنده این جواهرات است، می‌گوید که او مواد خود را پس از مشاهده شرایط بد کار در معادن الماس انتخاب کرده است.

او توضیح داد: اینها برخی از گرانبهاترین و با ارزش‌ترین کالاهای جهان هستند. از نظر من بی‌معنی است. در عوض، طرح‌های او متکی به الماس‌های آزمایشگاهی، آلومینیوم بازیافتی قوطی‌ها و مرواریدهایی است که با استفاده از روش‌های کشاورزی احیاکننده رشد می‌کنند.

وقتی علم با هنر گره می‌خورد

شرکت چان آمار فروش خود را ارائه نداده، اما او می‌گوید که از زمان همه‌گیری کووید-۱۹ تقاضای زیادی داشته است. او در ماه نوامبر در رقابت لوکس بریتانیا(British Luxury Awards) برنده دسته «متحول‌کننده» شده است.

وقتی علم با هنر گره می‌خورد

بازار جواهرات آزمایشگاهی رشد سالانه ۲۰ درصدی در سال‌های اخیر داشته است و سود جهانی را به ۱۵ میلیارد دلار رسانده است.

با ورود تولیدکنندگان بیشتر به این بازار، قیمت‌های فروش الماس‌های تولید شده در آزمایشگاه کاهش یافته است و برندها به طور خاص از راه طراحی جواهرات به دنبال متمایز کردن خود هستند.

یکی دیگر از نقاط تفاوت این جواهرات می‌تواند پایداری آنها باشد.

وقتی علم با هنر گره می‌خورد

چان به تامین کنندگانی متکی است که از فناوری برای دریافت انتشار دی اکسید کربن استفاده می‌کنند. که اگر جذب نشود در جو منتشر می‌شود و با آن الماس می‌سازند. بنابراین به طور موثر چیزی منفی را می‌گیرد و آن را به چیزی مثبت تبدیل می‌کند.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1402100402543/%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%86%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *