وقتی از طریق پیوندهای ما خرید می کنید، اینسایدر ممکن است کمیسیون وابسته به دست آورد. بیشتر بدانید
هدستهای بازی بیسیم بهطور پیوسته در دستهبندی محصولات بزرگ با چندین مدل شکوفا شدهاند که در راهنمای ما رتبههای برتر را کسب کردهاند. بهترین هدست های بازی. اما هنوز هم بیش از چند دلیل برای سرمایه گذاری در هدست سیمی وجود دارد، چه بخواهید کمی در هزینه خود صرفه جویی کنید یا سازگاری با چندین کنسول و رایانه را به حداکثر برسانید.
بسیاری از آنها بهترین هدست های بازی بی سیم همچنین شامل عملکرد سیمی است، بنابراین درک انواع مختلف اتصالات ارائه شده و نحوه مقایسه همه آنها با یکدیگر مفید است. و فقط به این دلیل که یک هدست بی سیم است، به این معنی نیست که با همه پلتفرم ها کار می کند. به عنوان مثال بهترین هدست های ایکس باکس از سیگنال بی سیم خاصی استفاده کنید که با PlayStation یا Switch سازگار نیست.
در زیر، ما مزایا و معایب هدستهای بازی سیمی در مقابل بیسیم را برای کمک به شما در تصمیمگیری مناسب برای نیازهایتان شرح دادهایم.
هدست های بازی سیمی در مقابل بی سیم: سازگاری
اکثر هدستهای بازی سیمی در همه پلتفرمها بدون هیچ مشکل سازگاری عمده کار میکنند. اما هدست های بازی بی سیم داستان دیگری است. سازگاری بی سیم برای کنسول های بازی مختلف متفاوت است زیرا سیستم های خاصی از انواع مختلف اتصالات بی سیم پشتیبانی می کنند. دو نوع اتصال اصلی بلوتوث و ۲٫۴ گیگاهرتز هستند.
برای هدست های بازی، ۲٫۴ گیگاهرتز محبوب شده است زیرا می تواند تأخیر صدا را کاهش دهد، که باعث تاخیر در صدا در مقایسه با آنچه روی صفحه می شود می شود. در همین حال، بلوتوث برای هدفون هایی که برای گوش دادن به موسیقی در گوشی شما طراحی شده اند، رایج تر است. با این حال، بسیاری از هدستهای بازی بیسیم برتر از بلوتوث و ۲٫۴ گیگاهرتز پشتیبانی میکنند تا بتوانید همزمان به چندین دستگاه متصل شوید.
کامپیوتر و نینتندو سوییچ با هر دو نوع سیگنال بی سیم سازگار هستند، اما کنسول های ایکس باکس و پلی استیشن محدودیت هایی دارند. را PS5 از اتصال بی سیم استاندارد ۲٫۴ گیگاهرتز پشتیبانی می کند، اما از صدای بلوتوث پشتیبانی نمی کند (اگرچه PS4 این کار را می کند). کنسولهای ایکسباکس همچنین فاقد پشتیبانی صوتی بلوتوث هستند، اما به جای قابلیتهای استاندارد ۲.۴ گیگاهرتز، از سیگنال ۲.۴ گیگاهرتزی اختصاصی استفاده میکنند که به نوع دیگری از فرستنده نسبت به فرستندههایی که برای کنسولهای پلیاستیشن یا سوییچ استفاده میشوند، نیاز دارد.
در نتیجه، باید به نوع اتصالی که یک هدست بی سیم پشتیبانی می کند توجه زیادی داشته باشید تا مطمئن شوید که روی کنسول انتخابی شما کار می کند. فقط هدستهای گرانتر، مانند SteelSeries Arctis Nova 7X و New Pro را ببندید، از چندین نوع سیگنال بی سیم در رایانه شخصی، پلی استیشن، ایکس باکس و سوییچ پشتیبانی می کند. و فقط هدست های خاصی مانند Razer Kaira Proپشتیبانی از اتصال بی سیم مستقیم Xbox بدون دانگل.
از طرف دیگر، یک هدست سیمی با یک کابل هدفون ۳٫۵ میلی متری ساده می تواند بدون هیچ مشکلی در سازگاری به هر سه کنسول یا رایانه شخصی متصل شود. ایکس باکس و پلی استیشن هر دو یک پورت ۳٫۵ میلی متری در کنترلرهای بی سیم خود ارائه می دهند، بنابراین می توانید حتی از یک هدست سیمی بدون کابلی که شما را به کنسول متصل می کند استفاده کنید. سوئیچ دارای یک پورت داخلی ۳٫۵ میلی متری است و در حالت دستی یا زمانی که کنسول متصل است و به تلویزیون متصل است کار می کند.
با این حال، برخی از مدل های هدست سیمی اتصال ۳٫۵ میلی متری ندارند و در عوض به پورت USB-C متکی هستند. هدستهای دارای USB-C برای استفاده با رایانهها بهترین هستند، زیرا اکثر کنسولها از شما نیاز به دریافت آداپتور USB-C به ۳٫۵ میلیمتر دارند.
هدست های بازی سیمی در مقابل بی سیم: کیفیت صدا
از نظر فنی، یک اتصال صوتی سیمی همچنان میتواند کیفیت صدای بهتری نسبت به اتصال بیسیم ارائه دهد، زیرا سیگنال آن میتواند پهنای باند بالاتری را با تداخل کمتر پشتیبانی کند. این بدان معنی است که اتصالات سیمی می توانند صدای با کیفیت بالا و بدون اتلاف را بدون فشرده سازی اضافی منتقل کنند. با این اوصاف، فناوریهای بیسیم به قدری بهبود یافتهاند که اکثر مردم به احتمال زیاد تفاوتی را متوجه نمیشوند، و بسیاری از منابع صوتی در واقع به پهنای باند اضافی که یک اتصال سیمی ارائه میکند، نیاز ندارند.
در نهایت، مهمترین عواملی که بر کیفیت صدا در هدستهای بازی تأثیر میگذارند، درایورها (بلندگوها) مورد استفاده هدست و فرمت منبعی است که در واقع به آن گوش میدهید. میتوانید هر دو مدل هدست سیمی و بیسیم را با درایورهای باکیفیت پیدا کنید، اما معمولاً میتوانید مدل سیمی با صدایی با کیفیت بالاتر را با هزینه کمتری نسبت به گزینههای بیسیم با عملکرد مشابه دریافت کنید.
از سوی دیگر، هدستهای بیسیم ممتاز، بیشتر از هدستهای سیمی خود، ویژگیهای اضافی مانند حذف نویز و نظارت بر میکروفون را ارائه میدهند. این هدیهها میتوانند به بهبود تجربه کلی صوتی شما کمک کنند.
هدست های بازی سیمی در مقابل بی سیم: تأخیر
تأخیر صوتی ناشی از سیگنالهای بیسیم در گذشته موضوعی قطبیکننده برای گیمرها بوده است، اما هدستهای بیسیم مدرن به روشهای معنیداری از اتصالات سیمی عقب نیستند.
گیمرهای رقیب که خواهان پاسخگوترین صدای ممکن هستند، ممکن است همچنان هدفون های سیمی را برای کسب مزیت انتخاب کنند، اما اکثر گیمرها با یک هدست بی سیم ۲٫۴ گیگاهرتزی کاملاً مناسب هستند.
بلوتوث در هنگام بازی از تأخیر کمی بیشتر از ۲٫۴ گیگاهرتز رنج میبرد و گاهی اوقات میتواند تجربه شما را با اتصال کندتر یا ضعیفتر مختل کند، اگرچه این بلوتوث فقط به عنوان یک گزینه در هنگام بازی روی رایانه شخصی، سوییچ یا پلیاستیشن ۴ در دسترس است.
هدست های بازی سیمی در مقابل بی سیم: راحتی
بارزترین مزیت یک هدست بی سیم، راحتی بیشتری است که از عدم سر و کار داشتن با کابل به دست می آورید. برخی از اتصالات بی سیم هنوز نیاز دارند که یک دانگل USB کوچک را به دستگاه خود وصل کنید، اما در غیر این صورت راه اندازی ساده و بدون سیم است.
از طرف دیگر، هدست های بازی سیمی باید با یک کابل به سیستم بازی شما یا در برخی موارد یک کنترلر متصل شوند تا کار کنند. این به طور فیزیکی شما را به دستگاه دیگری متصل می کند که می تواند حرکت شما را محدود کند و فاصله ای که باید از سیستم خود داشته باشید را محدود کند.
اما هدستهای بازی سیمی از نظر راحتی یک مزیت کلیدی دارند: نیازی به شارژ ندارند. از آنجایی که برق توسط کابل تامین می شود، هدست های بازی سیمی باتری ندارند. در همین حال، هدستهای بازی بیسیم همگی نیاز به شارژ دارند و عمر باتری در مدلهای مختلف و محدوده قیمت متفاوت است.
طول عمر نیز چیزی است که باید در نظر گرفت، زیرا هدست های بی سیم بدون باتری قابل تعویض در نهایت پس از چند سال شارژ خود را از دست می دهند، در حالی که یک هدست سیمی تا زمانی که کابل سالم باشد به کار خود ادامه می دهد.
هدست های بازی سیمی در مقابل بی سیم: قیمت
قیمت احتمالاً مهمترین عامل هنگام انتخاب بین هدست بازی سیمی یا بی سیم است. اگر یک گیمر معمولی هستید یا بودجه کمی دارید، می توانید یک هدست سیمی همه کاره بخرید که با کنسول ها عالی کار می کند و کیفیت صدا را فدای تقریباً نصف قیمت یک هدست بی سیم مشابه نمی کند.
هدستهای بیسیم کمی بیشتر قیمت دارند، اما نسبت به قیمت، ویژگیهای بسیار غنی و مناسبی دارند. هدستهای بیسیم جدیدتر مخصوصاً برای انجام چند کار بسیار عالی هستند زیرا اتصالات همزمان ۲٫۴ گیگاهرتز و بلوتوث آنها به شما امکان میدهد همزمان دو دستگاه را بشنوید.
کدام را باید بخرید؟
در نهایت، انتخاب شما بین هدست سیمی یا بی سیم احتمالاً با توجه به بودجه و تعداد دفعات بازی شما تعیین می شود. مدلهای بیسیم برای افرادی که مایلند کمی بیشتر هزینه کنند تا تجربهای بدون اتصال و ویژگیهای ممتاز اضافی داشته باشند، بهترین هستند، اما فقط به یاد داشته باشید که مطمئن شوید مدلی که خریداری میکنید با اتصال بیسیم سیستم شما سازگار است. در همین حال، کسانی که می خواهند در هزینه خود صرفه جویی کنند، به کابل ها اهمیتی نمی دهند و نمی خواهند نگران مشکلات سازگاری باشند، احتمالاً بهتر است یک هدست سیمی ارزان تر با اتصال ۳٫۵ میلی متری تهیه کنند.
شما می توانید لوگو و مجوز تحسین این داستان را خریداری کنید اینجا.
افشاگری: نوشته و تحقیق شده توسط بررسی های خودی تیم ما محصولات و خدماتی را که ممکن است برای شما جالب باشد برجسته می کنیم. اگر آنها را بخرید، ممکن است سهم کمی از درآمد حاصل از فروش را از شرکای خود دریافت کنیم. ما ممکن است محصولات را به صورت رایگان از تولید کنندگان برای آزمایش دریافت کنیم. این تصمیم ما را در مورد اینکه آیا محصولی مشخص شده یا توصیه نمی شود، هدایت نمی کند. ما مستقل از تیم تبلیغاتی خود کار می کنیم. ما از بازخورد شما استقبال می کنیم. به ما ایمیل بزنید reviews@insider.com.
منبع: https://www.businessinsider.com/guides/tech/wired-vs-wireless-gaming-headsets