Clampett’s Wheels: تا به حال برای کامیون بورلی هیلبیلیس چه اتفاقی افتاده است؟
توسط جو کاپرارو/۲۷ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۶:۱۵ صبح EST
«بورلی هیلبیلی» در پاییز ۱۹۶۲ از شبکه CBS پخش شد و ماجراهای ناگوار خانواده کلمپتز را روایت میکند، خانوادهای از کوههای اوزارک در میسوری که وقتی به اموالشان نفت زدند و به کالیفرنیای جنوبی نقل مکان کردند، ناگهان ثروتمند شدند. در این سریال بادی ابسن در نقش جد کلامپت، دونا داگلاس در نقش دخترش الی می و ایرن رایان در نقش “بزرگ” دیزی مای بازی کردند.
سکانس آغازین نمایش، کلمپتها را نشان میداد که با کامیون مملو از بار خود به بورلی هیلز میرسند، در حالی که برادرزاده جد، جترو بودین (مکس بائر، جونیور) در فرمان بود و یک ننهبزرگ با تفنگ ساچمهای پشت سر او نشسته بود. در بین ننه جان و الی می، دوک، سگ خونخوار خانواده، که توسط یک جفت سگ شکاری اصیل توسط پدر و پسر در طول پخش نه فصل سریال نقش آفرینی می کرد، قرار دارد.
کامیونی که کلامپتز سوار آن شد یک رودستر اولدزموبیل ۴۳-A مدل ۱۹۲۱ بود که با محبت به آن «موش مرداب» شهرت داشت. عقب ماشین هک شده بود و با یک تخت کامیون و سفارشی ساز افسانه ای هالیوود جورج باریس (او همچنین ساخته بود) جایگزین شده بود. بت موبایل اصلی) آن را در فونتانا، کالیفرنیا، پشت یک فروشگاه خوراک دام پیدا کرد. در نهایت، چهار نسخه دیگر از موش مرداب برای نمایش ساخته شد، اما تنها یک نسخه هنوز زنده مانده است.
موش مرداب در موزه میسوری است
کامیون اصلی توسط پل هنینگ خالق سریال به موزه رالف فاستر در برانسون، میسوری اهدا شد. نامهای از هنینگ به موزه که جزئیات نحوه تحویل ماشین را توضیح میدهد نیز به نمایش گذاشته شده است و صندلی راک و تفنگ ساچمهای ننهنگری در جای درست خود پشت صندلی راننده باقی مانده است.
رالف فاستر یکی از مدیران ایستگاه رادیویی بود که همچنین برنامه تلویزیونی “Ozark Jubilee” را برای نشان دادن برخی از استعدادهای موسیقی منطقه ایجاد کرد. او تلاش کرد تا اسپرینگفیلد را به رقیبی برای نشویل به عنوان مکه موسیقی کانتری در دهه ۱۹۵۰ تبدیل کند و احتمالاً به طور قابل توجهی بر ظهور برانسون به عنوان مقصدی مدرن برای هنرمندان و طرفداران موسیقی کانتری تأثیر گذاشت.
موزه ای که نام او را یدک می کشد در پردیس کالج اوزارکس واقع شده است. همراه با ماشین کلامپتز، این موزه اکنون نمایشگاه هایی از سلاح های گرم عتیقه، مصنوعات بومی آمریکایی، رولز – رویس Phantom II، و مجموعهای از یادگاریهای صنعت موسیقی، از جمله سازها، لباسها، و رکوردهای طلایی از هنرمندانی مانند روی آکوف، برندا لی، ادی خرگوشه، و باربارا ماندرل.
منبع: https://www.slashgear.com/1476080/what-ever-happened-to-beverly-hillbillies-car/