GPAI 2023: همه کشورهای عضو قطعنامه دهلی نو را برای مقررات توسعه مشارکتی هوش مصنوعی تصویب کردند.

در یک تحول مهم، همه ۲۹ کشور عضو مشارکت جهانی در زمینه هوش مصنوعی (GPAI) به اتفاق آرا قطعنامه دهلی نو را پذیرفتند. به گفته راجیو چاندراسخار، وزیر دولت در امور الکترونیک و فناوری اطلاعات، این قطعنامه در جهت تقویت تلاش‌های مشترک بین کشورهای عضو در زمینه هوش مصنوعی (AI) است.

چاندراسخار گفت: “اعلامیه دهلی نو قول می دهد که GPAI را در جلو و مرکز شکل دادن به آینده هوش مصنوعی از نظر نوآوری و ایجاد هوش مصنوعی مشترک بین کشورهای شریک برای ایجاد برنامه های کاربردی در مراقبت های بهداشتی، کشاورزی و سایر زمینه ها قرار دهد.”

چاندراسخار بر تعهد بیانیه دهلی نو برای قرار دادن GPAI به عنوان یک نیروی مرکزی در شکل دادن به آینده هوش مصنوعی، با تاکید بر نوآوری و تقویت ابتکارات هوش مصنوعی مشترک در سراسر کشورهای شریک، به ویژه در بخش هایی مانند مراقبت های بهداشتی و کشاورزی، تاکید کرد.

چاندراسخار با تاکید بر توافق متفق القول بین اعضای GPAI، بر نقش این گروه در رهبری مکالمات جهانی در مورد حاکمیت هوش مصنوعی، اولویت دادن به ایمنی و اعتماد در توسعه هوش مصنوعی تاکید کرد.

“GPAI، مطابق با ارزش‌های کشورهای شریک ما، یک جنبش فراگیر خواهد بود که به طور فزاینده‌ای بر شامل کشورهای جنوب جهانی و در دسترس قرار دادن مزایای هوش مصنوعی، پلتفرم‌ها و راه‌حل‌های آن برای همه مردم تمرکز خواهد کرد.” او گفت.

با نگاهی به آینده، چاندراسخار بر فوریت کشورهای همفکر برای تسریع در تدوین مقررات تاکید کرد. وی بیان کرد که نیاز است تا زمانی که کشورهای GPAI در کره در سال آینده گرد هم آیند، مقررات قطعی و دقیق اعمال شود.

چاندراسخار تأثیر جهانی هوش مصنوعی را تأیید کرد و اظهار داشت که با گسترش اینترنت، دسترسی همه کاربران به هوش مصنوعی ایمن و قابل اعتماد بسیار مهم است، نه اینکه در معرض خطرات احتمالی ناشی از عوامل بد قرار بگیرند.

غیرممکن است که افراد یا کشورهایی که در اینترنت هستند از تأثیر هوش مصنوعی حذف شوند. با گسترش اینترنت جهانی و تعداد کاربران بیشتری، برای همه ما بهتر است که آنها به هوش مصنوعی ایمن و قابل اعتماد دسترسی داشته باشند تا بازیگران بد. ،” او گفت.

در بحث در مورد آینده، چاندراسخار بر مسئولیت جوامع در سطح دولتی مانند GPAI و سایر جوامع مدنی برای تعریف قوانین حاکم بر تعامل کاربر با هوش مصنوعی تاکید کرد. او تاکید کرد که هند نقش مهمی در شکل‌دهی چشم‌انداز آینده هوش مصنوعی خواهد داشت.

چاندراسخار ضمن ابراز خوش‌بینی نسبت به توافق کشورهای همفکر بر روی حداقل استانداردهای باز بودن، ایمنی و شفافیت در هوش مصنوعی، چالش‌های بالقوه ناشی از بلوک‌های قدرت مخالف را تصدیق کرد. با این حال، او پیشنهاد کرد که اگر «اکثریت قریب به اتفاق» کشورها بتوانند بر سر حداقل شرایط به اجماع برسند، برخورد با کشورهایی که ممکن است اختلاف نظر داشته باشند تسهیل خواهد شد.

بیانیه امضا شده توسط کشورهای عضو GPAI در روز چهارشنبه همچنین ضرورت استفاده از فرصت‌های جدید و رسیدگی به خطرات مرتبط با توسعه و استقرار هوش مصنوعی را به رسمیت شناخت. این نگرانی ها موضوعاتی مانند اطلاعات نادرست، اطلاعات نادرست، بیکاری، عدم شفافیت، انصاف، حفاظت از مالکیت معنوی و داده های شخصی و همچنین تهدیدات علیه حقوق بشر و ارزش های دموکراتیک را در بر می گیرد. این بیانیه علاوه بر این بر اهمیت دسترسی عادلانه به منابع برای جوامع برای بهره مندی کامل از آن و ایجاد راه حل های رقابتی هوش مصنوعی تاکید کرد.

(با ورودی های نمایندگی ها)


منبع: https://www.firstpost.com/tech/gpai-2023-all-member-nations-adopt-new-delhi-resolution-for-collaborative-development-regulation-of-ai-13501862.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *