مبارزه سونی با دیپ فیک: کار بر روی احراز هویت درون دوربین برای محدود کردن تصاویر جعلی تولید شده توسط هوش مصنوعی

سونی قرار است تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی را از طریق فناوری آینده خود “اصالت درون دوربین”، یک تلاش مشترک با سازمان خبری غیرانتفاعی Associated Press (AP) و Camera Bits، دریافت کند.

این شرکت اخیراً از اتمام دور دوم آزمایش این راه حل نوآورانه خبر داده است.

این فناوری پیشرفته یک امضای دیجیتال را معرفی می‌کند و اساساً یک گواهی تولد برای تصاویری که منشأ آنها را تأیید می‌کند ایجاد می‌کند.

سونی قصد دارد نگرانی‌های مربوط به اصالت محتوای دیجیتال را با ایجاد این امضا در چیپست سخت‌افزاری دوربین در لحظه‌ای که یک عکاس تصویری را ثبت می‌کند، برطرف کند.

انتظار می‌رود این فرآیند ابزاری را برای افراد حرفه‌ای فراهم کند تا مشروعیت محتوای خود را تأیید کنند و لایه امنیتی بیشتری را برای خبرگزاری‌ها ارائه دهد.

نیل مانوویتز، مدیر اجرایی و رئیس Sony Electronics، نسبت به نتایج ارزشمند به‌دست‌آمده از مرحله آزمایش ابراز خوش‌بینی کرد، اما در مورد عملکرد پیچیده این فناوری صمیمانه صحبت کرد.

حدس زده می شود که تصاویر گرفته شده با استفاده از این فناوری حاوی ابرداده های قابل توجهی از جمله جزئیاتی مانند مدل دوربین، زمان گرفتن عکس و هرگونه ویرایش بعدی باشد.

سونی قصد دارد ویژگی امضای دیجیتال را در سال ۲۰۲۴ از طریق به روز رسانی سیستم عامل برای مدل های Alpha 9 III، Alpha 1 و Alpha 7S III خود عرضه کند.

در حالی که سونی در خط مقدم این تلاش قرار دارد، شایان ذکر است که شرکت‌های دیگر نیز در حال توسعه فناوری‌هایی برای تشخیص دستکاری تصویر هستند.

به عنوان مثال، لایکا، مسافت یاب M11-P را در اکتبر سال جاری رونمایی کرد که دارای برچسب Content Credential حاوی اطلاعاتی درباره زمان ثبت عکس و هرگونه تغییری است.

با این حال، Leica M11-P با برچسب قیمت بالای ۹۰۰۰ دلار عرضه می شود که به طور قابل توجهی گران تر از مدل های آلفای سونی است.

(با نظر آژانس ها)


منبع: https://www.firstpost.com/tech/sonys-fight-with-deepfakes-working-on-in-camera-authenticator-to-curb-ai-generated-fake-images-13427152.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *