مصاحبه جدید «پاول دورف» از تلاش‌های آمریکا برای کنترل تلگرام می‌گوید

«پاول دورف»، بنیان‌گذار تلگرام در مصاحبه جدیدی با اشاره به آسیب‌پذیری‌های حوزه حریم خصوصی در عصر دیجیتال و همچنین تلاش‌های دولت ایالات‌متحده برای نظارت بر کاربران از طریق سرویس‌های آنلاین مانند تلگرام، ایده توسعه سخت‌افزار مبتنی بر رویکردهای کریپتویی را مطرح کرد که در زمینه ارتباطات ایمن می‌توان از آن کمک گرفت.

دورف که سال ۲۰۱۴ به‌دلیل تلاش دولت روسیه برای نظارت بر کاربران، این کشور را ترک کرد، در مصاحبه خود می‌گوید که تجربیات نگران‌کننده مشابهی در ایالات‌متحده داشته است. بنیان‌گذار تلگرام در صحبت‌های خود با «تاکر کارلسن»، خبرنگار آمریکایی، ادعا کرد که بارها با FBI روبه‌رو شده است.

تلاش دولت ایالات‌متحده برای نظارت بر کاربران تلگرام

مصاحبه جدید «پاول دورف» از تلاش‌های آمریکا برای کنترل تلگرام می‌گوید

«هر زمان به ایالات‌متحده می‌رفتم، دو مامور FBI در فرودگاه از من سؤالاتی می‌کردند. یک بار ساعت ۹ صبح مشغول صرف صبحانه بودم که FBI به خانه من آمد. آن‌ها علاقه‌مند بودند تا درباره تلگرام بیشتر بدانند، می‌دانستند که روسیه را ترک کرده‌ام و به دنبال جزئیات بیشتری بودند. چیزی که متوجه شدم این بود که آن‌ها می‌خواستند رابطه‌ای را با من برقرار کنند که از طریق آن بتوانند تلگرام را بهتر کنترل کنند.»

نگرانی‌های او در این رابطه زمانی شدت پیدا کرد که آمریکا به‌دنبال جذب یکی از مهندسان تلگرام بود تا نوعی بَک‌دُر یا در پشتی را در این برنامه جاسازی کند. این امر به نهادهای ناشناس اجازه می‌دهد تا بر ارتباطات کاربران نظارت داشته باشند.

«این چیزی است که مهندس تلگرام به من گفت. آن‌ها از او خواسته بودند تا ابزارهای منبع باز که می‌توانند به‌عنوان یک بَک‌دُر عمل کنند در این برنامه کدنویسی کند.»

علاوه‌براین، دورف در این مصاحبه گفت تلگرام احتمالاً تا یک سال دیگر مرز ۱ میلیارد کاربر فعال را پشت‌سر می‌گذارد. او همچنین اشاره کرد که ایالات‌متحده تنها کشوری بوده که در آن مورد حمله فیزیکی قرار گرفته است. او ماجرای حادثه‌ای در سن‌فرانسیسکو را بازگو کرد که در آن سه نفر تلاش کردند گوشی او را تصاحب کنند، اما در انجام این کار ناکام بودند.

ایده پاول دورف برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران دیجیتال

با وجود این تهدیدها، دورف خوش‌بینی خود نسبت به رویکردهای تکنولوژی‌محور را بیان کرد که با وجود آن‌ها می‌توان از حریم خصوصی کاربران محافظت کرد. او معتقد است که توسعه‌دهندگان می‌توانند از والت‌های کریپتو الهام بگیرند که به کاربران اجازه می‌دهد بر دارایی‌های دیجیتال خود کنترل کاملی داشته باشند.

او با اشاره به این موضوع، ایده ساخت دستگاه‌های امنی برای برقراری ارتباط را مطرح کرد. این گجت‌ها به گفته دورف، به کاربران اجازه می‌دهند تا بدون هیچ نگرانی از بابت رهگیری پیام خود، آن‌ها را ارسال کنند و با دیگران تماس برقرار کنند.

پاول دورف در بخش دیگری از این مصاحبه اعلام کرد که بیشترین فشار برای کنترل تلگرام نه از سمت دولت‌ها، بلکه از سمت اپل و گوگل به آن‌ها وارد می‌شوند. این شرکت‌ها ظاهراً تلگرام را وادار به اعمال قوانین خود می‌کنند و در صورتی که به این درخواست‌ها پاسخی داده نشود، این پیام‌رسان با خطر حذف از فروشگاه‌های اپلیکیشن روبه‌رو خواهد شد.


منبع: https://digiato.com/security/telegram-founder-crypto-privacy-devices

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *